foto

Henri Labussière

  • nar. 20.3.1921 (96 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1996 Le dernier des pélicans
1994 Asterix dobývá Ameriku
1992 Milencova žena (TV film)
Omer et le fils de l'étoile (TV seriál)
1991 Lucky Luke (TV seriál)
1990 Héritage oblige (TV seriál)
Tintinova dobrodružství (TV seriál)
1989 Astérix a velký boj
Babar hrdinou
Un citoyen sans importance (TV film)
1986 Asterix v Británii
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
1984 Dvojče
1983 Mort d'un piéton (TV film)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
Procès de Shamgorod, Le (TV film)
Voyageur imprudent, Le (TV film)
1981 Boulanger de Suresnes, Le (TV film)
Histoire contemporaine (TV seriál)
1980 Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
1979 Oeil du sorcier, L' (TV film)
Psi
Saint Colomban et moi (TV film)
1978 Balada o bratrech Daltonových
1977 Amour en herbe, L'
Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Enlèvement du régent - Le chevalier d'Harmental, L' (TV film)
1976 Šmoulové a kouzelná flétna
Trois de coeur (TV seriál)
12 úkolů pro Asterixe (TV film)
1975 Marie-Antoinette (TV seriál)
Secret des dieux, Le (TV seriál)
1973 Une baleine qui avait mal aux dents
1972 Au théâtre ce soir: Je viendrai comme un voleur (TV film)
1971 Tambour du Bief, Le (TV film)
1968 Asterix a Kleopatra
Turcaret (TV film)
1967 Asterix a Galové
Saturnin (TV seriál)
Sept de l'escalier quinze B, Les (TV seriál)
1966 Martin Soldat
1965 Facéties du sapeur Camember, Les (TV seriál)
1962 Knoflíková válka
Quand on est deux (TV seriál)
1955 Knock ou Le triomphe de la médecine (TV film)

Dokumentární

1960 Tréteaux, racontez-nous (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace