foto

Jiří Panzner

  • nar. 22.7.1982 (34 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Pěstírna (TV seriál)
2015 Nenasytná Tiffany
2012 Prokletí Máje
2009 Expozitura (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2017 Bankovkovi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace