foto

Jiří Panzner

  • nar. 22.7.1982 (34 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nenasytná Tiffany
2012 Prokletí Máje

TV seriály

2017 Pěstírna (TV seriál)
Díl nultý: Zahradník (E01)
2009 Expozitura (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2017 Bankovkovi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace