foto

Ariyon Bakare

  • nar. 1971
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 New Blood (TV seriál)
Thirteen (TV seriál)
2015 Duša špiona
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Jupiter vychází
2014 Tyran (TV seriál)
2011 Full Firearms
Red Faction: Počátek (TV film)
Silk (TV seriál)
2009 Navěky šťastni
2008 Temný rytíř
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2006 Shoot the Messenger
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Mračna nad Afrikou
Secret Laughter of Women, The
1998 Respectable Trade, A (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
More Is Less (TV film)
Supply & Demand (TV film)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2000 History of Britain, A (TV seriál)

Režijní filmografie

2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace