foto

Peter Strenáčik

  • nar. 30.11.1982 (33 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Carmen
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Bez dechu (studentský film)

TV pořady

2006 Čétéčko (TV pořad)
2004 AZ-kvíz Junior (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace