foto

Peter Strenáčik

  • nar. 30.11.1982 (33 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Na Jezerce
    Na Jezerce 1451
    140 00
    Praha 4

Herecká filmografie

2012 Carmen
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Bez dechu (studentský film)

TV pořady

2006 Čétéčko (TV pořad)
2004 AZ-kvíz Junior (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace