foto

Chris Zylka

  • nar. 9.5.1985 (31 let)
    Warren, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento Americký herec a model se narodil 9.5.1985. Jeho rodné jméno je Chris Settlemire, on si však vzal rodné jméno matky, jako jeho umělecké.

Svoji hereckou kariéru začal v roce 2008 v seriálu 90210, kde si zahrál v jedné epizodě. Poté hostoval v dalších amerických seriálech jako HANNAH MONTANA, MĚSTO ŽEN a ZEKE A LUTHER. Dále si zahrál v 16 epizodách seriálu DESET DŮVODŮ PROČ TĚ NENÁVIDÍM.

Chris si zahrál teké v několika filmech a to v MOJE SUPER PSYCHO ÚŽASNÉ ŠESTNÁCTINY, TEEN SPIRIT a NOC ŽRALOKA 3D. Od roku 2011 hraje v americkém seriálu THE SECRET CIRCLE mladého čaroděje Jacka.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Death and Life of John F. Donovan
2017 Novitiate
2015 Bare
Dixieland
Hříčky přírody
I Killed My BFF (TV film)
2014 Amazing Spider-Man 2
2013 Bloodline (TV film)
2012 Amazing Spider-Man
My Super Psycho Sweet 16: Part 3 (TV film)
Piraňa 3DD
2011 Noc žraloka 3D
Teen Spirit (TV film)
2010 Kaboom
Moje super psycho úžasné šestnáctiny 2 (TV film)
2009 Moje super psycho úžasné šestnáctiny (TV film)
People I've Slept With, The

TV seriály

2017 Pozůstalí (TV seriál)
A Full Explanation for the Departure That Is Both Physically and Religiously Satisfying (S03E08)
The Most Powerful Man in the World (and His Identical Twin Brother) (S03E07)
Certified (S03E06)
další epizody (8)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
13. říjen (S02E09)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
další epizody (10)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Cairo (S01E08)
další epizody (10)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Už mi není dvacet (S01E01)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)

TV pořady

2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace