foto

Brittney Irvin

  • nar. 10.11.1984 (31 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým menom Brittney Elizabeth Irvin, sa narodila 10. novembra 1984 vo Vancouveri, v Kanade. Keď mala 6 rokov, začala sa venovať baletu, neskôr tiež hudbe a následne ju to priviedlo až k spevu na rôznych festivaloch. Ako 10-ročná získala roly v dvoch muzikáloch, neskôr využila svoj hlas aj pri dabovaní a účinkovala v niekoľkých televíznych reklamách, z ktorých sa mnohé vysielali nielen v Kanade, ale aj v Spojených štátoch.

Aj napriek dlhému zoznamu jej filmografie nie je zatiaľ veľmi známa mimo Kanady a USA, keďže je prevažne seriálová herečka. U nás si ju diváci môžu pamätať napríklad zo seriálu SMALLVILLE (2001). Čo sa týka filmov, hrala väčšinou vo vedľajších úlohách. Ešte aj v súčasnosti sa často venuje dabingu animovaných filmov. Dabovala napríklad aj kreslené postavičky v animovanom seriáli GEORGE OF THE JUNGLE (2007), ktorý vysielal Cartoon Network.

Táto kanadská herečka a speváčka si zahrala vedľajšiu úlohu aj vo filme NAVŽDY SPOLU (The Vow, 2012).

... "lareinna" ...

Herecká filmografie

2016 Barbie: Tajná agentka
2015 Barbie: Odvážná princezna
My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
Feed the Gods
Mountain Men
Mr. Miracle (TV film)
2013 Garage Sale Mystery (TV film)
Lucille's Ball
Nearlyweds (TV film)
Trainer, The (TV film)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Navždy spolu
Světluškou na 90 dní (TV film)
2011 Barbie: Tajemství víl
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
Bratz: Pampered Petz
Freshman Father (TV film)
Hodina duchů (TV seriál)
Smallville: Absolute Justice (TV film)
Změna je život (TV seriál)
2009 Assistants, The (TV seriál)
Spectacular! (TV film)
V (TV seriál)
2008 The Nutty Professor
2007 Bratz 3: Superhrdinky
Byla to ona (TV film)
Král džungle (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
Normal
Pirát silnic
2006 Absolutní nula (TV film)
Alice, I Think (TV seriál)
Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Strašidelná kmotra (TV film)
Tráva
2004 Days, The (TV seriál)
Have You Heard? Secret Central
Jack (TV film)
Nelehký život (TV film)
2003 Scary Godmother Halloween Spooktakular (TV film)
Velká rodinná sešlost (TV film)
2002 Madeline: My Fair Madeline (TV film)
Sjetý (TV film)
Uneseni (TV seriál)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Angels in the Infield (TV film)
Cesta vzhůru (TV seriál)
Edgemont (TV seriál)
Karanténa (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
Personally Yours (TV film)
X-men: Začátek (TV seriál)
2gether: The Series (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Sabrina the Animated Series (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Little Men (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Angel of Pennsylvania Avenue, The
Panika v oblacích (TV film)
1995 Krajní meze (TV seriál)
New Adventures of Madeline, The (TV seriál)

Dokumentární

2013 Burning Man 2.0

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace