foto

Elie Semoun

  • nar. 16.10.1963 (52 let)
    Antony, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Asterix: Sídliště bohů
Co jsme komu udělali?
Les Francis
Un Village presque parfait
2013 What Ze Teuf (TV seriál)
2012 Les Kaïra
Les Vacances de Ducobu
2011 Émilie Jolie
L'élève Ducobu
Životní šance
2010 Allez raconte!
Divorce de chien, Un (TV film)
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Chabada (TV seriál)
Můj život v Neuilly
Švihák ajťák
2008 Asterix a Olympijské hry
Patnáctka z Paříže
Rien dans les poches (TV film)
2005 Aux abois
Famille Zappon, La (TV film)
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
Kouzelný kolotoč
La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
Riviera
Tenkrát v Alžírsku
Velký vezír
2004 Boxer století
Daltoni
Kaamelott (TV seriál)
Pouze pro zvané
2003 Kelif et Deutsch à la recherche d'un emploi (TV seriál)
Symphonic Show (TV seriál)
2002 Si j'étais lui (TV film)
2001 Caméra café (TV seriál)
Gouille et Gar
2000 Cape et l'épée, La (TV seriál)
Druhá tvář
Elie annonce Semoun, la suite...
Le truc
Love me
Old School
1999 Grandes bouches, Les
Parasites, Les
Stringer
1998 Byznys je byznys
Clone, Le
Que la lumière soit !
Union libre (TV seriál)
1997 Démons de Jésus, Les
Tout doit disparaître
1996 Bidochon, Les
Maigret klade past (TV film)
1995 François Kléber (TV seriál)
Trois frères, Les
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1992 Papa veut pas que je t'épouse (TV film)
Puissance 4 (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1986 Poussière d'étoiles
1981 Pause-café (TV seriál)

Dokumentární

2007 Dominique Laffin, portrait d'une enfant pas sage (TV film)

TV pořady

2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
Les stars du rire (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2005 La télé de Sébastien (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 Les grands du rire (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace