foto

Susan Duerden

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Branded
2014 Pošťák Pat
2009 Double Duty
Lost: The Story of the Oceanic 6 (TV film)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Midsummer Night's Rewrite, A
Spláchnutej
Unrest
2005 Supervulkán (TV film)
Wannabe
Ztroskotaná láska
2004 Ztraceni (TV seriál)
2002 Klub detektivů hledá ztracenou princeznu
2001 Night & Day (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Verdict (TV seriál)
1997 So This Is Romance?
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace