foto

Ondřej Veselý

  • nar. 24.3.1979 (37 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ondřej Veselý pochází z "operní rodiny". Prožil své dětství v Českých Budějovicích, kde je také od roku 2000 členem činohry a operního souboru JD. Na ostravské konzervatoři studoval hudebně-dramatický obor. Ondřeje můžeme v TV vidět v retro seriálu VYPRÁVĚJ, kde má zápornou roli Jaroslava Franze. Skoro dvoumetrový herec má stále angažmá v divadle Na Zábradlí, v JD a v létě hraje na otáčivém hledišti v Českém Krumlově.

zuza99

Herecká filmografie

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (E15)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
2014 Pojedeme k moři
Svatby v Benátkách (TV seriál)
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Tlustý prase (divadelní záznam)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2002 Tři mušketýři (divadelní záznam)
1987 Moře začíná za vsí

TV pořady

2002 Divadlo žije! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace