foto

Ondřej Veselý

  • nar. 24.3.1979 (38 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ondřej Veselý pochází z "operní rodiny". Prožil své dětství v Českých Budějovicích, kde je také od roku 2000 členem činohry a operního souboru JD. Na ostravské konzervatoři studoval hudebně-dramatický obor. Ondřeje můžeme v TV vidět v retro seriálu VYPRÁVĚJ, kde má zápornou roli Jaroslava Franze. Skoro dvoumetrový herec má stále angažmá v divadle Na Zábradlí, v JD a v létě hraje na otáčivém hledišti v Českém Krumlově.

zuza99

Herecká filmografie

Filmy

2016 Job Interviews (divadelní záznam)
2014 Pojedeme k moři
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2008 Tlustý prase (divadelní záznam)
2002 Tři mušketýři (divadelní záznam)
1987 Moře začíná za vsí

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Padělek (E07)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Malá tajemství (S02E11)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Pretty Woman z Dlouhé Vsi (S01E04)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
další epizody (9)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Něco končí, jiné začíná (S05E22)
Dobrý skutek (S05E21)
Tsunami (S05E20)
další epizody (23)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Civilka (S04E15)
The Rolling Stones (S04E14)
Sbohem, babičko (S04E13)
další epizody (27)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Chmelová brigáda (S03E14)
Osmdesátiny (S03E13)
Burza (S03E12)
další epizody (14)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
Charta 77 (S02E15)
Vánoce (S02E14)
další epizody (24)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
Silvestr (S01E17)
Vánoce (S01E16)
další epizody (18)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2002 Divadlo žije! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace