foto

Jiří Sádek

  • nar. 12.6.1989 (27 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jiří Sádek (1989) vystudoval Střední uměleckoprůmyslovou školu v Praze, obor Filmové a divadelní scénografie. Po střední škole nastoupil na Filmovou akademii Miroslava Ondříčka v Písku, obor Režie a scenáristika. Jeho krátkometrážní debut Neříkej hop byl oceněn mimo jiné 2. místem v hlasování diváků na Noci filmových nadějí a 1. místem na festivalu Aerokraťas. Film Neříkej hop byl zařazen na mezinárodní festivaly krátkometrážních či studentských filmů v Holandsku, Srbsku, Polsku, Itálii, Velké Británii či Japonsku. V současné době je Jiří Sádek studentem 3. ročníku FAMO v Písku.

7th Prague Short Film Festival

Režijní filmografie

2016 Polednice
2012 Psí jeskyně (studentský film)
2011 Pan Pozdě (studentský film)
2010 Neříkej hop (studentský film)

Scenáristická filmografie

2011 Pan Pozdě (studentský film)
2010 Neříkej hop (studentský film)

Herecká filmografie

2014 Hany

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace