foto

Edita Kainrathová

  • nar. 1976
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2014 Pojedeme k moři
2011 Život přede mnou
2010 Entertainment (studentský film)
2009 Josef Chvílama nemá moc možností na vybranou (studentský film)
2008 Pět měsíců a tři dny (studentský film)
Pokoj (studentský film)

Dokumentární

2011 Em a On
2010 Půlnoc (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 S Jirkou Mádlem k moři (TV film)

Režijní filmografie

2010 Maxymální nostnost (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace