foto

Jim Ward

  • nar. 19.5.1959 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký dabér, který má na kontě velký počet nadabovaných reklam, herních postav, rádiových talk show a animovaných filmů. Narozen roku 1959.

Do mikrofonu se zamiloval už ve svých čtrnácti letech, kdy dostal svůj první magnetofon. V osmdesátých letech se začal objevovat v různých Los Angelských místních divadlech. Mezi jeho nejplodnější výtvory se řadí počítačové hry Ratchet & Clank a série Star Wars. Mezi jeho animovanou tvorbu patří BEN 10, THE FAIRLY ODDPARENTS a WOLVERINE & THE X-MEN. Pro studio Pixar daboval v úspěsném animovaném filmu WALL-E (2008). Dokonce si zahrál i v pár televizních seriálech, mezi které patří BECKER, ACCORDING TO JIM a ALIAS.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

2016 Ratchet a Clank: Strážci galaxie
2013 Já, padouch 2
2012 Ben 10: Alien Dimensions (TV film)
Lorax
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Randy the Vegetarian Zombie
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Kung Fu Magoo
2009 Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2008 VALL-I
Wolverine a X-meni (TV seriál)
2007 Mosaic
Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
2006 Auta
Biker Mice from Mars (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
(Ne)šťastně až na věky
Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Ben 10 (TV seriál)
2004 Crash Nebula (TV film)
Danny Phantom (TV seriál)
Drawn Together (TV seriál)
Fairly OddParents: Channel Chasers, The (TV film)
Hvězdné hádky (TV seriál)
Jimmy Timmy Power Hour, The (TV film)
Klokan Jack: Brejden Ameriko
U nás na farmě
2003 Nickelodeon Presents the Fairly OddParents in: Abra Catastrophe! (TV film)
2002 Planeta pokladů
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Obloukovi (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
2000 God, the Devil and Bob (TV seriál)
1999 Last Chance
Xyber 9: New Dawn (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Casper a Wendy (TV film)
Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Smart Guy (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1992 Porco Rosso
1990 Jetsonovi
Rychlá změna
1989 Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1988 Tapeheads
1987 Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)
1985 Area 88
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2012 Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál)

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace