foto

Drake Doremus

  • nar. 29.3.1983 (34 let)
    Orange, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Newness
2015 Jako ty
2013 Breathe In
2011 Zamilovaní
2010 Douchebag
2009 Spůner
2006 Moonpie
Shirt, The
Two

TV seriály

2012 The Beauty Inside (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Breathe In
2011 Zamilovaní
2010 Douchebag
2006 Moonpie
Shirt, The

Herecká filmografie

TV pořady

2009 Moving Pictures Live! (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Newness
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace