foto

Hugo Speer

  • nar. 17.3.1969 (47 let)
    Harrogate, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Britannia (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2013 Common Ground (TV seriál)
Nymfomanka, část I.
Otec Brown (TV seriál)
2012 Chiapas - the Heart of Coffee
Watson & Oliver (TV seriál)
2011 Bedlam (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Vera (TV seriál)
3 fois 20 ans
2010 Karmenin polibek
Městečko Haven (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Taggart: Sbohem, miláčku (TV film)
2008 Echo Beach (TV seriál)
Moving Wallpaper (TV seriál)
Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
2007 Fanny Hillová (TV film)
Pět dní (TV seriál)
Skins (TV seriál)
2006 Love Lies Bleeding (TV film)
Sorted (TV seriál)
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)
Rotters' Club, The (TV seriál)
Tlumočnice
2003 Dluh (TV film)
Královna bojovnice
Poslední detektiv (TV seriál)
Sons and Lovers (TV film)
40 (TV seriál)
2002 Green-Eyed Monster (TV film)
May a její anděl (TV film)
Mrtvá hlídka
2001 Barnie a jeho mrzutosti
Osudové rozhodnutí (TV film)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
1999 Swing
1997 Do naha!
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1994 Mainline Run
1993 Bhaji on the Beach
1992 Heartbeat (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
So Haunt Me (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2012 Horizon: Out of Control? (TV film)
2001 I Love 1990's (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace