foto

Matt King

  • nar. 31.1.1968 (48 let)
    Watford, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Get Santa
Paddington
2013 Ajťáci: Přichází internet (TV film)
2012 Starlings (TV seriál)
2010 Londýnský gangster
Spirited (TV seriál)
Vyrobeno v Dagenhamu
Whites (TV seriál)
2009 Malice in Wonderland
2008 Bronson
Inkoustové srdce
Město neřesti (TV seriál)
RocknRolla
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Jekyll (TV seriál)
Skins (TV seriál)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Craic, The
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

1999 GNW Night Lite (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace