foto

Cleo King

  • nar. 21.8.1962 (53 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Bye Bye Man
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Transformers: Zánik
2013 All's Fair
2012 I'm Not Dead Yet (TV film)
Obama Effect, The
2011 Demoted
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Na sv. Valentýna
Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
2009 Pařba ve Vegas
2008 Eli Stone (TV seriál)
Sex Drive
Travička zelená
Zákon gangu (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Důvěrnosti
2006 Dreamgirls
Hood of Horror
(J)elita ze střídačky
Ošklivka Betty (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
2003 Dogville
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Policajti na baterky
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Život Davida Galea
2002 MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Probuzení v Renu
2001 Beast, The (TV seriál)
Bubliňák
Na texaské hranici
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Hele vole, kde mám káru?
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Road Trip
1999 Hraniční čára (TV film)
Magnolia
Západní křídlo (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Hitz (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Touch Me
White Lies
413 Hope St. (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Šest stupňů odloučení
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dogville Confessions

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace