foto

Arlen Escarpeta

  • nar. 9.4.1981 (35 let)
    Belize
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Whitney (TV film)
2014 Extant (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Poslední zápas (S04E03)
V oku tornáda
2011 Midnight Son
Nezvratný osud 5
2010 Brotherhood
Privileged
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Dough Boys
Pátek třináctého
2007 Desatero
2006 Návrat na vrchol
Substance of Things Hoped For, The
2005 Americká zbraň
On Screen (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
Těžký zločin
Vzkvétající město (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Proces
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

TV pořady

2002 Player$ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace