foto

Lukáš Milota

  • nar. 1981
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2017 Příznaky
2015 Rodinný film
2014 Gottland
2013 Pevnost
Z Borotína až na Sněžku (studentský film)
2012 Enkel
Odpad město smrt
Příliš mladá noc
2011 Cesta (studentský film)
Putující hvězdička
2010 Praise the Sea, Stick to the Shore (studentský film)
Příznaky (studentský film)
2009 Průvodkyně (studentský film)
2008 Druhé dějství (studentský film)
Generálka (studentský film)
2006 Láska (studentský film)
Zatmění (studentský film)

Dokumentární

2015 Art detektivka
2014 Cestohrátky (TV seriál)
Cukr-blog
K oblakům vzhlížíme
Resort
2012 Kytlice, Zimmer Frei (studentský film)
2011 Prsty v medu mám (studentský film)
2010 Příběhy slavných: Poslední leč Josefa Langmilera (TV film)
Toytravel Story (studentský film)
2009 Khera (studentský film)
Má Vlast(a)
2008 Velmistr (studentský film)
2006 Ahoj Babu (studentský film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)

Režijní filmografie

2011 Cesta (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace