foto

Sönke Möhring

  • nar. 12.10.1972 (44 let)
    Unna, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Montrak
The Blue Mauritius
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
Unser Traum von Kanada (TV film)
Volltreffer (TV film)
Wilsberg - Tod im Supermarkt (TV film)
2015 Große Fische, kleine Fische (TV film)
Heimat ist kein Ort (TV film)
Sturköpfe (TV film)
Tatort - Kollaps (TV film)
2013 Die Letzte Fahrt (TV film)
2012 Bissige Hunde (TV film)
Nic nás nerozdělí
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
2011 Hindenburg (TV film)
Kohout na víně
Liebe und Tod auf Java (TV film)
Rottmann schlägt zurück (TV film)
2010 Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Bella Block - Vorsehung (TV film)
Bolest bez příčiny
Hanebný pancharti
Kuře s ušima
Pretty Mama (TV film)
This Is Love
2008 Appassionata
Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
Staubtrocken
2007 Der Butler und die Prinzessin (TV film)
Video Kings
Wortbrot
2006 Goldene Zeiten
Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
3 Engel auf der Chefetage (TV film)
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)
2004 Cowgirl
Ein Krasser Deal (TV film)
2003 Anatomie 2
Echte Männer? (TV film)

TV seriály

2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Maddin in Love (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace