foto

Justin Kurzel

  • nar. 3.8.1974 (42 let)
    Gawler, South Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Justin Kurzel je filmový a divadlení režisér a výtvarník. Absolvoval výtvarný kurz na divadelní škole NIDA a filmovou režii na umělecké škole Victorian College of Arts. Jeho závěrečný film Blue Tongue (2005) získal řadu ocenění za nejlepší krátkometrážní film 2005 včetně Ceny za nejlepší australský krátkometrážní film. Ve stejném roce začal pracovat v produkční společnosti Cherub Pictures.

9. Fresh Film Fest

Režijní filmografie

2016 Assassin’s Creed
2015 Macbeth
2013 The Turning
2011 Snowtown
2005 Blue Tongue (studentský film)

Scenáristická filmografie

2017 Ivan Lendl Never Learned to Volley
2005 Blue Tongue (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace