foto

Hong-gi Lee

  • nar. 2.3.1990 (26 let)
    Kwangdžu, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • 백년의 신부 (TV seriál) (2014)

    - Natáčení seriálu odstartovalo devátého prosince roku 2013 na pětapadesát tisícovém jihokorejském ostrově Namhaedo, ve městě Namhae. Jen ale sedm dní na to, tzn. šestnáctého prosince, po společné večeři celého natáčecího týmu, se představiteli hlavní mužské role Kang-joo Choi, herci Hong-gi Lee, povedlo na zledovatělé vozovce upadnout a nešťastnou náhodou si vykloubit rameno, jež doprovázely pohmožděniny v obličeji. Po okamžité hospitalizaci byl herec po dobu šesti týdnů v domácí péči. Natáčení tak bylo po tuto dobu optimalizováno hercově indispozici. K natáčení se herec vrátil až desátého ledna následujícího roku. (Conspi)

Herecká filmografie

2014 백년의 신부 (TV seriál)
모던파머 (TV seriál)
Jak ukrást psa
2013 Ddeugeowoon annyeong
2011 Massuru gâru! (TV seriál)
Noriko Goes to Seoul (TV film)
2010 내 여자친구는 구미호 (TV seriál)
2009 스타일 (TV seriál)
미남이시네요 (TV seriál)
2008 온 에어 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace