foto

Lupe Trejo

  • nar. Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Song to Song
2015 El Güey
2014 Mahogany Sunrise
2013 Zombex
2011 Para Mi Hermano

TV seriály

2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
The Take (S01E10)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace