foto

Lupe Trejo

  • nar. Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Weightless
2015 American Crime (TV seriál)
El Güey
2014 Mahogany Sunrise
2013 Zombex
2011 Para Mi Hermano
2006 Friday Night Lights (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace