foto

Jan Foll

  • nar. 7.3.1951 (65 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Hany
2002 Rok ďábla
1996 Kamenný most
1990 Kouř
1986 Pavučina

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

TV pořady

2016 Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad) - a.z.
2008 Retro (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace