foto

Jan Hrubý

  • nar. 3.12.1948 (68 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Vlna (TV film)
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
Tom v kozí kůži (TV film)
1998 Císař a tambor
1979 AEIOU

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
2007 Princezna z Kloboukových hor (TV seriál)
2004 SOSáci (TV seriál)
1999 O raráši Mlíkovi (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Nechte zpívat Mišíka
2016 Krásný ztráty - Live 70 (koncert)
2009 13. komnata Vladimíra Mišíka (TV film)
2008 ČT Live - Luboš Andršt "60" (koncert)
2002 Sólo pro... Vladimíra Mišíka (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Rytířský lexikon (studentský film)
2014 Malý atlas hub (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace