foto

Luboš Xaver Veselý

  • nar. 28.11.1968 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Modelky s.r.o.
2013 Jedlíci aneb Sto kilo lásky
1989 Vrať se do hrobu!
1988 Pražská 5

Dokumentární

2016 13. komnata Luboše Xavera Veselého (TV film)

TV pořady

2013 Novotný za humny (TV pořad)
2009 Se Šípem v zádech (TV pořad)
2008 Café X (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace