foto

Zdenek Merta

  • nar. 25.4.1951 (65 let)
    Hranice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

1991 Senoseč (TV film)
1982 Střepy nesou někdy štěstí (TV film)

Dokumentární

2010 13. komnata Zdenka Merty (TV film)

TV pořady

2015 Adventní koncerty 2015 (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2006 Zlínský festivalový galavečer (TV pořad)
Žito (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
NASTUPUJE AMFORA (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
1993 Činčin (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1988 Tisíckrát (TV pořad)
1987 Jedeme dál (TV pořad)
Pět přání (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace