foto

Ben Vereen

  • nar. 10.10.1946 (69 let)
    Dade County, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

2016 The Rocky Horror Picture Show
2014 Pět nejlepších
Time Out of Mind
2013 Khumba
2011 Mama, I Want to Sing!
2009 Tapioca
21 and a Wake-Up
2008 Accidental Friendship (TV film)
2007 A pak přišla láska
2006 House of Payne (TV seriál)
Klub splněných přání
2005 Chirurgové (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
2001 Obraz
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ztracené ideály (TV film)
1999 Vezmu tě tam
1998 Proč se blázni zamilují?
1997 Komando (TV seriál)
Oz (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Byl jednou jeden les
Superman (TV seriál)
1992 Narušitelé (TV film)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
Mother Goose Rock 'n' Rhyme (TV film)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Podnikejte ve vězení
1988 Jenny's Song (TV film)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
Saint in Manhattan, The (TV film)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1986 Zoobilee Zoo (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
Lost in London (TV film)
Zoo Gang, The
1984 Breakin' Through (TV film)
Don't Ask Me, Ask God (TV film)
Ellis Island (TV seriál)
Příběh Jesseho Owense (TV film)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Sabine
1981 Pippin: His Life and Times (TV film)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV film)
1979 All That Jazz
1978 Sentry Collection Presents Ben Vereen: His Roots, The (TV film)
1977 Kořeny (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
Mary's Incredible Dream (TV film)
The Muppet Show (TV seriál)
1975 Funny Lady
1970 Plyn
1969 Sweet Charity

Dokumentární

2014 Last of the Showmen
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV film)
2009 Secrets of Life
2001 Sammy Davis Jr.: The E! True Hollywood Story (TV film)
1985 American Masters (TV seriál)
1982 Cycling Through China

TV pořady

2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Chipmunks: Rockin' Through the Decades, The (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1979 Cheryl Ladd Special, The (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)
Great Performances: Dance in America (TV pořad)
1975 Ben Vereen... Comin' at Ya (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace