foto

Detlef Bothe

  • nar. 24.7.1965 (50 let)
    Brunswick, Niedersachsen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Anthropoid
Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2015 Kommissarin Lucas - Der Wald (TV film)
2013 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Das große Comeback (TV film)
Hammer & Sichl (TV seriál)
Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
2011 Anonym
Lidice
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
Wilsberg - Tote Hose (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Max Schmeling
Snowman's Land
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Mein
2008 Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Gwendolyn (TV film)
Neben der Spur
2006 Die Wilden Kerle 3
FC Venus
2005 Róza
2004 Abgefahren
Gone
Meine Frau, meine Freunde und ich
Vinzent
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
Vypusťte džina (TV film)
Zkáza lodi Estonie
2002 Hladina adrenalinu
Mravnostní oddělení (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Vienna
2001 Himmlische Helden
Sass
Zatracená práce
99euro-films
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Uctívači temnot
1999 Doggy Dog - Eine total verrückte Hundeentführung (TV film)
Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Nic než pravdu
Prachy, zbraně, jedno porno
Sara Amerika
Schmetterlinge der Nacht
1998 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Kurze Rast (TV film)
Appetite
Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
Vinnetou se vrací (TV film)
1997 Ballermann 6
Die Feuerengel (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Mord für eine Schlagzeile (TV film)
Nur für eine Nacht (TV film)
Pobřežní stráž (TV seriál)
14 Tage lebenslänglich
1996 After Hours
Kobra 11 (TV seriál)
Komisař Rex - Anděl se čtyřmi tlapkami (TV film)
1995 Ärztin in Angst (TV film)
Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Schlafes Bruder
1994 Der König (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Der Knappe des Kreuzes
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace