foto

Martin Jarvis

  • nar. 4.8.1941 (75 let)
    Cheltenham, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Batman: Útok na Arkham
Fotbalová vášeň
2013 Hercule Poirot: Hra na vraždu (TV film)
Phil Spector (TV film)
2012 Endeavour (TV seriál)
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
Neander-Jin: The Return of the Neanderthal Man
Pointless Celebrities (TV seriál)
2010 Inside the Actor's Workshop
Já, William (TV seriál)
Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2008 Obviněná
2006 Eragon
2005 Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
2002 Bootleg (TV seriál)
Mrs Caldicot's Cabbage War
Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (TV film)
2001 Beginner's Luck
By Jeeves (TV film)
Grim & Evil (TV seriál)
Max Steel (TV seriál)
Micawber (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Lorna Doone (TV film)
1999 Kid with X-ray Eyes, The
Sex a smrt (TV film)
1997 Titanic
1995 Absence of War, The (TV film)
Královnin nos (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Hlupáček a létající koráb (TV film)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1987 The Reluctant Dragon (TV film)
1985 EastEnders (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Poslední útěk
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
1998 An Awfully Big Adventure (TV seriál) - vyp.
Twentieth Century Blues: The Songs of Noël Coward (koncert)
1986 Equinox (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace