foto

John Swartzwelder

  • nar. 16.11.1950 (66 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Simpsonovi ve filmu
2000 The Simpsons.com
1996 Pistol Pete (TV film)

TV seriály

2003 Simpsonovi (TV seriál)
Obtěžoval jsem anglickou královnu (S15E04)
Speciální čarodějnický díl XIV (S15E01)
Šáša míří do Washingtonu (S14E14)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Křeslo pro Homera (S13E21)
Záletník Apu (S13E19)
Jsem cholerik, ale léčím se (S13E18)
další epizody (4)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Zamilovaný Burns (S13E04)
Simpsonovi v Africe (S12E17)
Homer drží hladovku (S12E15)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Muž, který věděl příliš mnoho (S12E06)
Příběh dvou Springfieldů (S12E02)
Zabij krokodýla a uteč (S11E19)
další epizody (4)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Marge jako rukojmí (S11E08)
Za peníze si Monty lásku nekoupí (S10E21)
Na plnej plyn (S10E17)
další epizody (4)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Homer Simpson a ledvina (S10E08)
Kouzelník z Evergreen Terrace (S10E02)
Homer horolezcem (S09E23)
další epizody (4)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Pistolníkova rodina (S09E05)
Homerův nepřítel (S08E23)
Stařec a Líza (S08E21)
další epizody (5)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Dvojí stěhování (S08E02)
Homer ve službě (S07E17)
Udavač Bart (S07E15)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl VI. (S07E06)
Radioaktivní muž (S07E02)
Homer klaunem (S06E15)
další epizody (5)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Návštěva Drsnolandu (S06E04)
Chlapec, který věděl příliš mnoho (S05E20)
Bart dostane slona (S05E17)
další epizody (5)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Medvídek (S05E04)
Šáša Krusty je zrušen - šáša Krusty má padáka (S04E22)
Hadobijecký den (S04E20)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Bartův trest (S04E06)
Brácho, můžeš postrádat dva tácy? (S03E24)
Spasitel zabijákem (S03E19)
další epizody (4)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Zvláštní čarodějnický díl II. (S03E07)
Bart vrahem (S03E04)
Válka Simpsonových (S02E20)
další epizody (4)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Za všechno může televize (S02E09)
Kdo s koho (S02E04)
Zvlášť strašidelní Simpsonovi (S02E03)
další epizody (7)

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Simpsonovi (TV seriál)
Den, kdy zemřelo násilí (S07E18)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace