foto

Nicki Minaj

  • nar. 8.12.1982 (33 let)
    St. James, Trinidad a Tobago
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Barbershop: The Next Cut
2015 Lake Placid vs. Anaconda
2014 Jedna za všechny
2012 Doba ledová 4: Země v pohybu

Dokumentární

2013 Justin Bieber's Believe
2011 Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour (koncert)
2010 Nicki Minaj (TV film)

TV pořady

2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
Nicki Minaj: My Time Again (TV pořad)
2015 American Music Awards (TV pořad)
2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 MTV EMA (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2014 Dave Skylark's Very Special VMA Special (TV pořad)
Devět dní a nocí Nicki Minaj (TV pořad)
2014 American Music Awards (TV pořad)
2014 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
2014 MTV EMA (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards Pre-Show (TV pořad)
2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2013 Real, The (TV pořad)
2012 BET Awards 2012 (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2012 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2011 MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)
2011 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2010 MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2010 American Music Awards (TV pořad)
2009 Mo'Nique Show, The (TV pořad)
2004 Grand journal de Canal+, Le (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Fashion Police (TV pořad)
1997 View, The (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Bebe Rexha - "No Broken Hearts" ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
2015 David Guetta - Hey Mama ft. Nicki Minaj, Afrojack & Bebe Rexha (hudební videoklip)
Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
Nicki Minaj Ft. Beyoncé - Feeling Myself (hudební videoklip)
Nicki Minaj - The Night Is Still Young (hudební videoklip)
2014 Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Anaconda (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. Drake, Lil Wayne, Chris Brown - Only (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Lookin Ass Nigga (hudební videoklip)
Pinkprint Movie, The (hudební videoklip)
Usher ft. Nicki Minaj - She Came To Give It To You (hudební videoklip)
2013 Nicki Minaj ft. Lil Wayne - High School (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Up In Flames (hudební videoklip)
2012 Justin Bieber ft. Nicki Minaj - Beauty And A Beat (hudební videoklip)
Madonna feat. M.I.A. and Nicki Minaj - Give Me All Your Luvin' (hudební videoklip)
Nicki Minaj, Cassie - The Boys (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Come On A Cone (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Freedom (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. Chris Brown - Right By My Side (Explicit) (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. 2 Chainz - Beez In The Trap (hudební videoklip)
Nicki Minaj - I Am Your Leader (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Pound The Alarm (hudební videoklip)
Nicki Minaj: Starships (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Stupid Hoe (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Va Va Voom (hudební videoklip)
2011 Nicki Minaj - Did It On Em (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. Drake - Moment 4 Life (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. Rihanna - Fly (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Super Bass (hudební videoklip)
2010 Nicki Minaj ft. Sean Garrett - Massive Attack (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Right Thru Me (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Your Love (hudební videoklip)
Trey Songz - feat. Nicki Minaj: Bottoms Up (hudební videoklip)
will.i.am feat. Nicki Minaj: Check It Out (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2014 Pinkprint Movie, The (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace