foto

Robert Mammone

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 The Principal (TV seriál)
2014 Cesta naděje
Fat Tony & Co (TV seriál)
2013 Mystery Road
2011 Dragon Pearl, The
Swerve
2010 Australská apokalypsa
2009 Carla Cametti PD (TV seriál)
Ve skladišti
2008 Bleeders
Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 Dangerous (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
Zabij, nebo budeš zabit
2006 BlackJack: At the Gates (TV film)
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
Skromné přání
2005 Man Thing
The Alice (TV seriál)
2004 Cooks, The (TV seriál)
Prokletí Salemu (TV film)
Small Claims (TV film)
6. Batalion
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
Policy, The
2002 Zapomenutá přísaha
2001 Echo
Jet Set
Outriders (TV seriál)
2000 Vertical Limit
Vítr do plachet (TV film)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Spank
Ztracený svět (TV seriál)
1998 Cody: The Wrong Stuff (TV film)
Never Tell Me Never (TV film)
Ranaři (TV seriál)
Tales of the South Seas (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
Hořící nebe
Wanted
Wildside (TV seriál)
1996 Cody: Fall from Grace (TV film)
Krakatice (TV film)
McLeodovy dcery (TV film)
Mrazivé příběhy (TV seriál)
Offspring
Territorians, The (TV film)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Bordertown (TV seriál)
Cody: The Burnout (TV film)
1994 Cody: A Family Affair (TV film)
Cody: Bad Love (TV film)
Cody: The Tipoff (TV film)
Street Fighter: Poslední boj
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Oficiální popření (TV film)
The Flood: Who Will Save Our Children? (TV film)
Time Trax (TV seriál)
1991 When Ships Draw Near
1990 Crossing, The
Embassy (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
The Hijacking of the Achille Lauro (TV film)
Záchranáři (TV seriál)
1988 All the Way (TV seriál)
Emma: Královna jižních moří (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace