foto

Robert Mammone

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cesta naděje
2013 Mystery Road
2011 Dragon Pearl, The
Swerve
2010 Australská apokalypsa
2008 Bleeders
Ve skladišti
2007 Zabij, nebo budeš zabit
2006 BlackJack: At the Gates (TV film)
Skromné přání
2005 Man Thing
6. Batalion
2004 Prokletí Salemu (TV film)
Small Claims (TV film)
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
Policy, The
2002 Zapomenutá přísaha
2001 Echo
Jet Set
2000 Vertical Limit
Vítr do plachet (TV film)
1999 Spank
1998 Cody: The Wrong Stuff (TV film)
Never Tell Me Never (TV film)
1997 Hořící nebe
Wanted
1996 Cody: Fall from Grace (TV film)
Krakatice (TV film)
McLeodovy dcery (TV film)
Offspring
Territorians, The (TV film)
1995 Cody: The Burnout (TV film)
1994 Cody: A Family Affair (TV film)
Cody: Bad Love (TV film)
Cody: The Tipoff (TV film)
Street Fighter: Poslední boj
1993 Oficiální popření (TV film)
The Flood: Who Will Save Our Children? (TV film)
1991 When Ships Draw Near
1990 Crossing, The
1989 The Hijacking of the Achille Lauro (TV film)

TV seriály

2015 No Activity (TV seriál)
The Principal (TV seriál)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2009 Carla Cametti PD (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 Dangerous (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2005 The Alice (TV seriál)
2004 Cooks, The (TV seriál)
2001 Outriders (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
Tales of the South Seas (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Bordertown (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 All the Way (TV seriál)
Emma: Královna jižních moří (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace