foto

Jarrad Paul

  • nar. 20.6.1976 (40 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Školní sraz
2008 Yes Man

TV seriály

2015 The Grinder (TV seriál)
2011 Allen Gregory (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Yes Man
2006 Jak jsem se stal psem
Method, The
2005 Moje krásná čarodějka
Zelená je tráva
2002 40 dnů a 40 nocí
1997 Lhář, lhář
1990 Family for Joe, A (TV film)
1989 Dad's a Dog (TV film)
1985 Podivná věda

TV seriály

2015 Barely Famous (TV seriál)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2006 The Singles Table (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Legend (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Home Fires (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2000 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Křišťálová lebka (S03E21) - povídka
1998 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Zpráva v láhvi (S02E07) - povídka

Režijní filmografie

Filmy

2015 Školní sraz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace