foto

Jarrad Paul

  • nar. 20.6.1976 (40 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2015 Školní sraz
The Grinder (TV seriál)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
2008 Yes Man

Herecká filmografie

2015 Barely Famous (TV seriál)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2008 Yes Man
2006 Jak jsem se stal psem
Method, The
The Singles Table (TV seriál)
2005 Moje krásná čarodějka
Zelená je tráva
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
40 dnů a 40 nocí
2001 Dead Last (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Lhář, lhář
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Legend (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Home Fires (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Family for Joe, A (TV film)
1989 Dad's a Dog (TV film)
Family Matters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1985 Podivná věda

Spisovatelská filmografie

2000 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Křišťálová lebka (S03E21) - povídka
1998 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Zpráva v láhvi (S02E07) - povídka

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace