foto

David Johnson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2018 Aquaman
2017 Unforgettable
2016 V zajetí démonů 2
2013 Mob City (TV seriál)
2012 Hněv Titánů
Živí mrtví (TV seriál)
Přestřelka (S02E09)
2011 Červená Karkulka
Živí mrtví (TV seriál)
Chupacabra (S02E05)
2009 Orphan
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace