foto

George Meyer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Simpsonovi ve filmu
2002 Simpsons: Heaven and Hell, The

TV seriály

2001 Simpsonovi (TV seriál)
Rodičovské pouto (S13E02)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Cena smíchu (S11E22)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo napravení (S11E02)
Sportovní neděle (S10E12)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo vnitřní dítě (S05E07)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Homer kacířem (S04E03)
Lízina vzpoura (S03E18)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Zvláštní čarodějnický díl II. (S03E07)
Líza na stopě zlořádu (S03E02)
Krevní msta (S02E22)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Bart kazisvět (S02E07)
Kyselé hrozny sladké Francie (S01E11)

TV pořady

1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace