foto

Elise Robertson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Masters of Sex (TV seriál)
Family Only (S04E06)
2014 Americký sniper
2011 Apocalypse According to Doris
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Luckey Quarter
S lehkým srdcem
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)

Režijní filmografie

2012 Donner Pass
1998 Adventures with Kanga Roddy (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace