foto

Rodrigo Prieto

  • nar. 23.11.1965 (51 let)
    Mexico City, Federální distrikt, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Babel (2006)

    - Aby mělo každé prostředí svůj vlastní vizuální styl, kameraman Rodrigo Prieto mimo klasický 35mm formát volil i formát 16mm (ten mu dovolil navíc natáčet sekvence delší než 10 minut, což 35mm neumožňuje) a ve večerních scénách (hlavně v nočním Tokiu) použil i digitální kameru. (honzii)

Herecká filmografie

2007 Touha, opatrnost
2005 Zkrocená hora

Dokumentární

2007 Conquistando Hollywood (TV seriál)
2004 21 Grams: In Fragments

Režijní filmografie

2013 Likeness

Scenáristická filmografie

2013 Likeness

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(169)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace