foto

Emma Tarageľová

  • nar. 2001
    Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka (TV film)
2009 Nebe, peklo… zem

TV seriály

2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace