foto

Irina Shayk

  • nar. 6.1.1986 (30 let)
    Yemanzhelinsk, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Irina Shayek je ruskou modelkou, která se narodila 6. ledna 1986 v Jemanželinsku, ještě na území Sovětského svazu. Díky jejímu vzhledu si jí mnozí lidé pletou s modelkami z Jižní Ameriky, ale dle její slov za to může její otec s tatarskými kořeny.
 
První velký úspěch zažila na „Miss Čeljabinsk 2004", kterou vyhrála. Toto vítězství jí otevřelo cestu do světa. Fotila pro takové značky jako Victoria's Secret, Lacoste a pro časopisy jako je Elle nebo CQ.
 
Svůj debut na velkém plátně si odbyla v roce 2014 ve filmu Hercules. Mimo jiné má za sebou i roličku ve videohře Need for Speed: The Run.

Ducke

Herecká filmografie

2014 Hercules

Dokumentární

2011 Exposure: Sports Illustrated Swimsuit 2011

TV pořady

2011 MTV Europe Music Awards 2011 (TV pořad)
2009 Sports Illustrated: Swimsuit 2009 (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace