foto

Dominic Rains

  • nar. 1.3.1982 (34 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Chee and T
The Fixer
The Loner
2015 Camino
2014 Jinn
Legenda (TV seriál)
Obchodníci se smrtí (S01E03)
Sama nocí tmou
2010 Taqwacore: Islámský punk
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
2008 Ninjové útočí (TV film)
2007 Cane (TV seriál)
General Hospital: Night Shift (TV seriál)
Na mušce (TV film)
Nebezpečný let (TV film)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Let 93 (TV film)
2005 E-Ring (TV seriál)
Related (TV seriál)
2004 LAX (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2001 24 hodin (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace