foto

Nathan Kress

  • nar. 18.11.1992 (24 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nathan Karl Kress je herec a také profesionální model. Narodil se v Glendale, Kalifornii. Je nejmaldší ze tří bratrů. Moc rád recituje a zpívá. Skončil se svou hereckou kariérou v šesti letech, v deseti se zase vrátil. Když mu bylo deset, mohli jsme ho vidět například v televizních pořadech jako CHICKEN LITTLE, HOUSE, DRAKE A JOSH A SLADKÝ ŽIVOT ZACKA A CODYHO. V současné době hraje v televizním komediálním pořadu ICARLY.

Sokka_

Herecká filmografie

2016 Alexander IRL
Tell Me How I Die
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Henry Nebezpečný (TV seriál)
V oku tornáda
2013 Sam & Cat (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Video Game High School (TV seriál)
2011 Snížek, bílý kožíšek
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Mr Young (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
iCarly: iGo to Japan (TV film)
True Jacksonová (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Shuriken School (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Strašpytlík
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Babe 2: Prasátko ve městě

TV pořady

2014 Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 Nickelodeon's Worldwide Day of Play: Get Your Game On (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Režijní filmografie

2015 Změna hry (TV seriál)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace