foto

Trevor Donovan

  • nar. 11.10.1978 (37 let)
    Bishop, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec a model Trevor Donovan Neubauer se narodil 11. října 1978 v kalifornském Mammoth Lakes. Jako dítě miloval televizi a filmy. Byl ale strašně nesmělý a nikdy ho nenapadlo, že se stane hercem, než přesídlil do Los Angeles. Vyrůstal na sportovních aktivitách, zejména snowboardu a lyžovaní, během dospívání byl členem amerického teen ski týmu. Jako renesanční člověk je schopen kromě sportu perfektně zvládat hru na kytaru a zpívat, působil v punkové kapele. Absolvoval The Art Institute of Los Angeles a získal bakalářský titul v oboru grafický design.

V roce 2007 debutoval malou rolí Jeremyho Hortena v soap opeře TAK JDE ČAS (1965). Další malou roli dostal v postavě náhradníka Tomu Greerovi (Bruce Willis) v době, kdy se tvůrci rozhodli roli přeobsadit. Hlavní a periodická role jako Teddy Montgomery přišla v seriálu 90210 (2008). V třetí řadě byl jeho charakter změněn na homosexuála. Přesto si hraní užívá a postava patří zatím k jeho oblíbeným. V roce 2010 se zařadil mezi mladé hvězdy v krimi thrilleru GANGSTEŘI. V dalším hvězdně obsazeném snímku Olivera Stonea SAVAGES (2012) vystoupí v postavě Matta. Nadcházejícím projektem má být hlavní postava Alexe v komedii o praktikách kolem jedné kuchařské televizní soutěži – MEAN CUISINE, chystané na uvedení v roce 2013.

Trevor má díky zkušenostem v modelingu, tvrdé sportovní průpravě a všestranným schopnostem, všechny předpoklady úspěšně rozvíjet nastartovanou kariéru. I když jej práce naplňuje, ve svém volnu věnuje kvalitní čas rodině a svému buldoku jménem Tito Pequito Gordito. Obecně je velkým milovníkem a ochráncem zvířat, a také se angažuje v charitě jako velvyslanec organizace Habitat for Humanity. Momentálně žije střídavě v Mammothu a Los Angeles.

♥Milka "Roman.Ticka" K♥

Herecká filmografie

2016 JL Ranch
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
Love Finds You in Charm (TV film)
2014 Bermudská příšera (TV film)
2013 Snow Globe Christmas, A (TV film)
2012 Divoši
Jahodové léto (TV film)
Laskavý dotek (TV seriál)
2010 Gangsteři
Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Náhradníci
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2009 81. Annual Academy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace