foto

Michael Shamus Wiles

  • nar. 27.10.1955 (60 let)
    Everett, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Let Me Make You a Martyr
2015 Loaded
2014 Killer Women (TV seriál)
2013 Saving Lincoln
The Slaughter
2012 K-11
Lords of Salem, The
Perníkový táta (TV seriál)
Madrigal (S05E02)
Ticket Out
2010 Errand_boy
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Hydra (TV film)
Otis E.
Waiting for Jevetta
2008 Ball Don't Lie
Zákon gangu (TV seriál)
2007 Dračí války
Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
Generace GEN
Chechták
Na doživotí (TV seriál)
The Attackmen
Transformers
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Special
Umění musí bolet
2005 Detektiv (TV film)
Inside, The (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Márnice
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Neo Ned
Night Stalker (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Able Edwards
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Horká půda (TV film)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rodinné tajemství (TV film)
2002 American Dreams (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Noc vlka (TV film)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Temný stín nad L.A.
2001 A.I. Umělá inteligence
Pearl Harbor
Rocker
Theory of the Leisure Class, The
V tajných službách (TV seriál)
2000 Hele vole, kde mám káru?
Hellraiser: Inferno
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Blázniví únosci
Důvod zabíjet
Klub rváčů
Magnolia
Rocket Power (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Akta X - Film
Anděl smrti
Hranice zoufalství
Ted
Vyjednavač
1997 Lost Highway
Spiknutí
Supertajná zbraň
1996 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Intimní detaily
Paper Dragons
Případ pro Sam (TV seriál)
Společenství spravedlných
Sticks and Stones
1995 Cybill (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Death Riders
Ellen (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Špatná pověst (TV film)
Vládci loutek
1993 Akta X (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Marked for Murder (TV film)
Nebezpečné vyšetřování
Policie New York (TV seriál)
Puppet Master 4
Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 Eddie Presley
Invaze do soukromí
Melrose Place (TV seriál)
Trancers III
1990 Across Five Aprils
Kožená tvář III
1989 Cole Justice
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční vampír
Rented Lips
1987 Nebezpečná zóna
1986 Terror at Tenkiller
1982 Divided We Fall
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace