foto

Elizabeth Gillies

  • nar. 26.7.1993 (22 let)
    Haworth, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Elizabeth Egan "Liz" Gillies je americká herečka, zpěvačka a tanečnice. Svojí hereckou kariéru začala získáním role v seriálu THE BLACK DONNELLYS. V létě 2008 byla obsazena jako Lucy do nového broadwayského muzikálu Jasona Roberta Browna jménem 13. Po obrovském úspěchu ale tento muzikál v lednu 2008 skončil.

V současné době hraje dívku jménem Jade West v seriálu televize Nickleodeon, V JAKO VICTORIA. Liz má na Youtube svůj vlastní ůčet (LizGilliesOfficial) kam nahrává přezpívané písničky.

LentilleLily

Herecká filmografie

2015 Bláznivá dovolená
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
2014 Animal
Killing Daddy (TV film)
2013 Sam & Cat (TV seriál)
2012 Friend Me (TV seriál)
2011 Death and Return of Superman, The
Winx Club (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
7 Secrets with Victoria Justice (TV film)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2008 Dívčí parta
Harold
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)

TV pořady

2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 Nickelodeon's Worldwide Day of Play: Get Your Game On (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace