foto

Jonathan M. Goldstein

  • nar. 1969
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2017 Spider-Man: Homecoming
2015 Bláznivá dovolená
2014 Šéfové na zabití 2
2013 Kouzelníci
Zataženo, občas trakaře 2
2011 Šéfové na zabití
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Teachers. (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Imagine That (TV seriál)
Random Years, The (TV seriál)
2001 What Babies Do
2000 The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 PJs, The (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace