foto

Jake Schreier

  • nar. Berkeley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2017 I'm Dying Up Here (TV seriál)
The Return (E05)
2016 Shameless (TV seriál)
NSFW (S06E06)
2015 Papírová města
2013 Alpha House (TV seriál)
2012 Robot a Frank

Hudební videoklipy

2017 Chance the Rapper - Same Drugs (hudební videoklip)

Herecká filmografie

2008 I Can See You

Dokumentární

2007 Brotherhood 2.0 (TV seriál)

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace