foto

Jake Schreier

  • nar. Berkeley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Sundance FF

Režijní filmografie

2016 Shameless (TV seriál)
NSFW (S06E06)
2015 Papírová města
2013 Alpha House (TV seriál)
2012 Robot a Frank

Herecká filmografie

2008 I Can See You

Dokumentární

2007 Brotherhood 2.0 (TV seriál)

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace