foto

Bar Paly

  • nar. 29.4.1985 (31 let)
    Tel Aviv, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vlastním jménem Barbara Phaly se narodila 29.května 1982 v Rusku. V sedmi letech se z rodinou odstěhovala do izraelského Tel Avivu. V sedmnácti letech začala svou modelingovou dráhu, když podepsala svoji první smlouvu s Izraelskou modelingovou agenturou. A tak procestovala Itálii, Německo, Anglii atd.

Herecká kariéra Bar Paly se datuje od roku 2003, kdy se pomalu začínala objevoval v televizi v menších filmových a seriálových rolích. Jejím prvním televizním počinem se tak stává izraelský televizní pořad Zehirut Matzlema. V roce 2007 dostala malou roli v seriálu Kriminálka New York epizodě Srdce z trávy. O rok později se objevila opět v menších rolích ve filmech Stiletto a Ruiny a zahrála si také v pěti epizodách seriálu Odložené ženy (The Starter Wife), kde ztvárnila postavu Loli.

Do širšího povědomí se dostává v roce 2010, kdy získá roli Natalie v epizodě Králík nebo kachna ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother). Její přirozená krása neuniká pozornosti a získává si zástupy fanoušku (zejména mužů) po celém světě. Její obličej se tak začíná stále více objevovat na internetu i v některých oblíbených pánských časopisech jako je Maxim. Dá se říci, že prozatímní vrchol její kariéry nastává v role 2013, kdy ji jako svoji novou múzu obsazuje Michael Bay do svého filmu Krev a pot (v roli Soriny Luminity). Bar má tak poprvé možnost zahrát si v hollywoodském trháku po boku takových hvězd jako jsou Mark Wahlberg a Dwayne Johnson.

TommyDiamond

Herecká filmografie

2016 Headlock
Urge
2015 Vykolejená
2014 NON-STOP
2013 Pot a krev
2012 Game Shop (TV seriál)
Prozření Charlieho Swana III
Život pod cenou (TV seriál)
2011 Hyenas
2008 Ruiny
Stiletto
Unhitched (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Filthy Gorgeous (TV film)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Ahava Me'ever Lapina (TV seriál)
Zehirut Matzlema (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace