foto

John Philbin

  • nar. 1960
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John Philbin narozen 1965 je americký surfař, který se objevil v televizi a filmu. Poprvé začal hrát na střední škole zhruba ve stejné době, kdy začal surfovat. John se na střední škole připojil k divadelnímu týmu a vyhrál ocenění. V roce 1980 jel John na výlet na Bali, kde celý jeden měsíc surfoval. Časem John dostal roli ve filmu Stephena Kinga. Ten samý rok se také objevil v epizodě Stevena Spielberga -  Amazing Stories po boku Kevina Costnera.

V současné době žije John v Pacific Palisades v Kaliforni, vyučuje surfování a pokračuje ve hraní filmů. Vydal vlastní instruktážní video o surfování. Film vypráví Gary Busey.

KajusaK

Herecká filmografie

Filmy

2017 Undateable John
2013 The Perfect House
2011 Surfařka
2009 Zombie Farm
2003 Break, The (TV film)
2001 Perfect Fit
1999 ATF (TV film)
1997 Killing Jar, The
Moonbase
1996 Blossom Time
1995 The Chili Con Carne Club
1994 Posádka v ohrožení
1993 Tombstone
Vraždy černé vdovy (TV film)
1991 Bod zlomu
Dillinger (TV film)
1990 Marťani, jděte domů
1989 Edge, The (TV film)
1988 Honor Bound
Míle za čtyři (TV film)
Nehoda na silu 7 (TV film)
Povzbuzení
1987 Nesmělí lidé
Severní pobřeží
Under Cover
1986 Resting Place (TV film)
Smekněte, pánové (TV film)
1985 Chase (TV film)
Lunapark smrti
Návrat oživlých mrtvol
Not My Kid (TV film)
This Child Is Mine (TV film)
1984 Grandview USA
Kukuřičné děti

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
The Final Chapter: The Steel in the Wheels (S12E09)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Prokletý let (S01E05)
1984 Maximum Security (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace